Cabinete medicale din Galati

Dr. Spiridonescu Alina Loredana

Medic specialist obstetrica-ginecologie - Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galaţi
Adresa: Galati, Str. Nicolae Alexandrescu, Nr. 99
Tel.: 0236 413131
Competenţe: Histeroscopie, Ultrasonografie obstetricala si ginecologica

ATENTIE! Va rugam sa NU folositi formularul de comentarii pentru programari. Pentru acest lucru folositi datele de contact de mai sus.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Sport - gsp.ro

  • Apariţie surpriză în cantonamentul lui Real Madrid din SUA » Cine i-a vizitat pe "galactici"?
    Aflaţi în cantonament în Statele Unite ale Americii, fotbaliştii antrenaţi de Carlo Ancelotti au fost vizitaţi de un sportiv cunoscut. Carmelo Anthony, jucătorul celor de la New York Knicks, le-a făcut o vizită madrilenilor şi a asistat, alături de fiul său, la şedinţa de pregătire a fotbaliştilor, care s-a ţinut la University of California Los Angeles (UCLA). "Nu sînt un fan al fotbalului. Fiul meu este cel care este pasionat de acest sport. ...
  • Adio, Turul Spaniei! Alberto Contador nu va participa la ultimul Mare Tur al anului
    Accidentat la tibie în Turul Franţei, Alberto Contador a fost nevoit să abandoneze Marea Buclă, dar a sperat că se va recupera la timp pentru Turul Spaniei, ultimul Mare Tur al sezonului. În ciuda eforturilor medicilor, spaniolul de la Tinkoff-Saxo nu se va alinia la startul din 23 august"Zi proastă astăzi. Vindecarea rănilor se complică. Nu ştiu cînd mă voi putea urca din nou pe bicicletă. Adio, Vuelta!". ...
  • Moment de nebunie pentru Mircea Lucescu » Tehnicianul i-a înfruntat pe ultraşii Şahtiorului după cîştigarea Supercupei!
    Şahtior a cîştigat ieri Supercupa Ucrainei după 2-0 cu Dinamo Kiev. Imediat după finalul partidei au avut loc şi primele incidente, aplanate după intervenţia rapidă a lui Mircea Lucescu.Un grup al ultraşilor din Doneţk a rupt un gard al uneia dintre peluze şi a încercat să intre pe teren. Alături de căpitanul Srna, Il Luce a mers la suporteri şi i-a împins înapoi la locurile lor, ţipînd vehement la ei.Fanii nu au ripostat şi au abandonat tentativa de a pătrunde pe gazon.
Logo Galatiul.ro